AVUNHUUTO SORRETTUJEN PUOLESTA
Mitä homoavioliitot tekivät Massachusettsille?
Osavaltio salli Yhdysvalloissa ensimmäisenä
samaa sukupuolta olevien avioliitot. Mitä siitä seurasi?

Brian Camenker
www.MassResistance.org

Voit tilata ilmaisjakeluun suomekielisen käännöksen MassResistance liikkeen tiedotteesta ottamalla yhteys Herätysseuran Kirjapainoon Suolahteen. Julkaisun suomekielinen nimi on:

Avunhuuto Sorrettujen Puolesta

Voit katso tämän julkaisun (Miten Homoavioliitot Tuhoavat Yhteiskuntaa) seuraavasta nettilinkistä. Maalaa ja kopio linkki ja liitä hakualueelle. Sitten klikkaa kohtaa Avunhuuto sorrettujen puolesta 

http://www.raunohelppi.com/?/kirjoituksia/

KYSELY KOSKIEN LAINSÄÄDÄNNÖN VAIKUTUKSESTA TOISIN AJATTELEVIIN

Arvoisat kansanjohtajat, presidentti, hallituksen jäsenet, kansanedustajat ja mediajohtajat - te, jotka edustatte 'tasa-arvoista' avioliittolakia,

Miksi avioliittolain muutoksessa ei ole otettu huomioon sen vaikusta meihin toisin ajatteleviin? Miksi siitä on vaiettu sekä mediassa että eduskunnassa? Miksi sitä ei ole huomioitu julkisissa keskusteluissa? Miksi kansa on pidetty tietämättömyydessä näin vakavasta asiasta?

Miten on mahdollista tällainen tietämättömyys näin tärkeästä asiasta?

Lainsäädännön perusperiaate eli sen vaikutus toisin ajatteleviin on jätetty edesvastuuttomasti pois kuvioista!

Miksi kansa on petetty 'tasa-arvoisella' avioliitto-ajatuksella?

Tuo avioliittolain muutos on kaikkea muuta kuin 'tasa-arvoinen' seurauksiltaan!

Suomi on jo nyt 'pakkosyöttö' yhteiskunta mitä moninaisemmin tavoin. Yksi niistä on 'seksuaalinen' 'pakkosyöttö, joka muuttuu välittömästi seksuaaliseksi 'pakkovallaksi' tuon lainsäädännön vaikutuksesta!

Huomaa! Minä en ole kiinnostunut kenenkään seksuaalisesta yksityiselämästä, eikä minua kiinnosta astua mesomaan kenenkään makuuhuoneisiin! Minua kiinnostaa seksuaalista elämää koskeva lainsäädäntö! Minä olen erittäin huolestunut tuon valheellisesti kutsutun 'tasa-arvoisen' avioliittolain vaikutuksesta meihin toisin ajatteleviin!

Toisin ajattelevien mielipiteet tukahdutetaan! Omantunnon vapaus elämän valintoihin estetään lainsäädännöllisillä pakotteilla!

Sen saavat kokea karmeasti siviilivihkijät ja lasten adoptointia järjestelevät sosiaalityöntekijät ensimmäisenä. Sen jälkeen kaikki muutkin - koulukirjojen laatijat, opettajat, julkisuudessa esiintyvät puhujat, kukkasommitelmien laatijat hääjuhliin, häähuoneistojen vuokraajat, motellien ja hotellien omistajat, terveysviranomaiset, ihan koko yhteiskunta, jokainen meistä!

Kaikkein karmeimpana sen kokee lasten vanhemmat, jotka menettävät päätösvallan  lastensa seksikasvatukseen!

Uskonnollisen vakaumuksen omaavat, toisin ajattelevat, joutuvat omantuntonsa vastaisten pakotteiden alaisiksi ja siihen liittyvien uhkauksien kohteiksi!

Kaikki toisin ajattelevat menettävät yksilövapautensä ja joutuvat lainedessä mitä moninaisempien rangaistuksien alaiseksi - jos uskaltavat olla erimieltä!

Perustavaa laatua olevat ihmisoikeudet otetaan pois meiltä toisin ajattelevilta suvaitsevaisuuden nimissä!

Lainsäädäntö on vakava asia,

 sillä on välitön vaikutus toisin ajatteleviin!

 Se ajaa meidät toisin ajattelevat yhteiskunnalliseen tottelemattomuuteen

 ja meitä on suurin osa kansasta!

 Miten on mahdollista, että näin tärkeä asia on jätetty kokonaan huomioimatta?

 Jos kansanjohtajat ovat vilpittömästi tietämättömiä tästä, niin ainakin lainsäätäjien koulutus tehtäviinsä on anteeksiantamattoman puutteellinen, sillä lainsäädännön perusperiaate on ottaa huomioon sen vaikutus toisin ajatteleviin!

Maailmassa on ilmennyt monenlaisia pakkovaltoja - toiset ovat uskonnollisia, toiset poliittisia ja jotkut kansalliskiihkoisia. Uskonnolliset, poliittiset ja kansalliset tuntemukset vaikuttavat hyvin syvästi sielunelämän tuntemuksiin.

Mutta on tuskin mitään syvempää vaikutusta ihmisen sieluun

 kuin seksuaaliset mielipiteet ja erikoisesti

 jos niihin liittyy uskonnollinen vakaumus!

Tuo valheellisesti nimetty 'tasa-arvoa' korottava avioliittolaki repii kansan syviä rivejä niin järkyttävällä tavalla, ettei siihen olisi ollut missään tapauksessa varaa.

Kansantaloudellisestikin se lisää aivan liian suuret lisäkulut menoihin!

Se avaa ovet lisääntyvään rikollisuuteen ja sosiaalisiin käytöshäiriöihin!

Nyt olisi vielä mahdollisuus edes tutkia ja havaita tämä kaikki todeksi!

Tästä olen lähettänyt suorastaan 'metrikaupalla' uutisaineistoa kansanedustajille! Miksi sitä ei ole huomioitu? Eikö meillä toisin ajattelevilla ole mitään ihmisarvoa?

Miksi ei kukaan huomaa, että meiltä on jo nyt otettu pois perustavaa laatua olevat ihmisoikeudet?

Suomi on jo nyt seksuaalinen pakkosyöttöyhteiskunta ja se on ajautumassa mitä karmeimmaksi seksuaaliseksi pakkovallaksi!

Jos joku ei tätä tajua, niin sanon - järki hoi, äly älä jätä!

Eikö olisi jo aika tajuta, että kansa voidaan medialla ja koulutuksella ohjelmoida melkein mihin tahansa mielipiteeseen ja käytösmuottiin?

Eikö olisi jo aika tajuta, ettei yhteiskunta voi 'ajelehtia' sattumalta hyvinvointiin, jos hyvinvointia estäviä tekijöitä kasataan roppakaupalla esteeksi ja jopa lainsäädännöllisillä pakotteilla!Apua - meiltä on ryöstetty perustavaa laatua olevat ihmisoikeudet ja pian meitä 'potkitaan' lainsäädännöllisillä pakotteilla kuin 'vierasta sikaa!

Jumalan väliintuloa kristillisperinteellisen tavan mukaisesti rukoillen!

Rauno Helppi

Käytännönjärkisten ihmisoikeuksien puolustaja ja sen mukaisesti äärimmäinen yksilövapauden edustaja